MENÜ

Fenerbahçe - Kayserispor maçı öncesi Kayserispor'da yaşanan gelişmeler!

Corona virüs salgını sonrası Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor, Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Gazetemiz editörü Ömer Necati Albayrak, Kaysersipor'daki son gelişmeleri, karşılaşma hakkındaki öngörülerini ve muhtemel 11'leri Fanatik TV'ye aktardı.

Süper Lig 27. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Kayserispor'u ağırlıyor. Her iki takımın da galibiyet için savaşacağı mücadele, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Gazetemiz editörü Ömer Necati Albayrak, Kayserispor cephesinde yaşanan son gelişmeleri ve tahminlerini Fanatik TV'ye aktardı.

Salgın sürecinin Kayserispor'u ne yönde etkilediğini dile getiren Ömer Necati Albayrak, 'Hasret sona eriyor. Fenerbahçe, Kayserispor'u konuk edecek. Konuk Kayserispor'a bakacak olursak Sarı - Kırmızılı ekipte bu süreç sadece tek bir personelde çıkan corona virüs vakası nedeniyle biraz sıkıntılı geçti. Ama sürecin başında yaşandığı için Kayserispor bunu atlatıp çalışmalarını uzun süredir takım halinde sürdürmeyi başardı.' dedi.

Takımdaki son gelişmeleri aktaran Ömer Necati Albayrak, 'Takımın eksiklerini aktaracak olursak Pedro Henrique ve Gustavo Campanharo cezalı.Nurettin sakat. Bunun yanı sıra Miguel Lopes ülkesindeydi süreç boyunca ve Türkiye'ye dönemedi. Kayserispor 4 oyuncusundan yoksun kalacak. Kalede Lung'u bekoliyoruz. Kalede Silviu Lung'u bekliyoruz. Sağ bekte Zoran, stoperde Diego ve Sapunaru'yu izleyeceğiz. Sol bekte Emre Taşdemir.Orta sahada Dje Dje, Hasan Hüseyin ve Mensah üçlüsü. Hücum hattındaysa Mesanovic, Emre Demir ve Kravet'in yer alacağını söyleyebiliriz. Kayserispor, ideal 11'ine yakın bir kadroyla sahada olacak diyebiliriz. Bu yüzden Kadıköy'den puanla dönmeye çalışacaklar.'şeklinde konuştu.

YORUM YAZ