MENÜ

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu'ndan 3 Temmuz sürecine özel açıklamalar!

Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu, 3 Temmuz 2011 süreciyle ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu süreçle ilgili ''Camiamız, 3 Temmuz sürecinde destansı bir mücadele göstermiştir.” sözlerini kaydetti. işte Emre Belözoğlunun FB TV'ye yaptığı açıklamaların tamamı...

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, 'Futbolda şike kumpası' olarak belirtilen 3 Temmuz 2011 sürecine ilişkin FB TV'ye çeşitli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin destansı bir mücadele verdiğini dile getiren Emre Belözoğlu, ''Camiamız, 3 Temmuz sürecinde destansı bir mücadele göstermiştir. 2010/2011 yılında haklı şampiyonluğumuzu yaşadığımız o süreçte takımımızın bu sıkıntılı sürece itiliş döneminde bende bu şerefe nail olan ender sporculardan biriydim. Bizim ayakta durmamızın en büyük sebeplerinden birisi bu camianın büyüklüğü, bu taraftarın dimdik durmasıydı. Bizi bütün camlardan farklı kılan en büyük değerimiz bu. Çok zor bir süreçti ama Fenerbahçe bu süreçten dimdik ayrıldı, herkese örnek olarak ayrıldı. Kazanacağımıza inandığımız dava devam ediyor.'' sözlerini kaydetti.

Sürecin nasıl ilerlediğine yönelik açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, ''O süreçte her sabah uyandığımızda yeni bir haberle uyanıyorduk. Kolay değildi. Bu işin bayrak oyuncularından biri olmak da bize nasipmiş. Elimizden geldiğinde o dönem camiamızı doğru temsil etmeye çalıştık. Mutlaka hatalarımız olmuştur ama Fenerbahçe bayrağını arkadaşlarımızla beraber yere koymadık. Bana ve evlatlarıma, benden sonra gelecek nesillere önemli bir miras bıraktığımı düşünüyorum. Benim için de önemli olan, değerli olan budur. '' dedi.

YORUM YAZ