MENÜ

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda 6 ayrılık birden

Geçtiğimiz sezon EuroLeague'de şampiyon olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda 6 ayrılık birden yaşandı. Sarı Lacivertli kulüpten de resmi açıklama geldi.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda 6 ayrılık birden

Geçtiğimiz sezon EuroLeague'de şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda yeni sezon kadro yapılanması başladı. Sarı Laicvertli kulüp Manolya Kurtulmuş, Gizem Başaran Turan, Mina Djordjevic, Ivana Raca, Alina Iagupova ve Courtney Vandersloot ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

MBAPPE'YE ÇILGIN TEKLİF

Sarı Lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Geride bıraktığımız sezonu Avrupa ve Lig Şampiyonluğu ile tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın sezon yapılanması başlamıştır.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımında 6 ayrılık birden

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın oyuncuları Manolya Kurtulmuş, Gizem Başaran Turan, Mina Djordjevic, Ivana Raca, Alina Iagupova ve Courtney Vandersloot ile yollarımız ayrılmıştır.

Tarihimizin en büyük başarısı olan Avrupa Şampiyonluğu’nun birer parçası olarak her zaman hatırlanacak oyuncularımıza emekleri için teşekkür ediyor, kariyerlerinin yeni döneminde başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımında 6 ayrılık birden

YORUM YAZ