MENÜ

Fenerbahçe İstanbul'a geldi! Taraftara seslendiler

Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 yenilen Fenerbahçe'de maçın ardından Başkan Ali Koç'un çağrısı üzerine takımı karşılamak için Sarı-Lacivertli taraftarlar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın ettiler. Havalimanında Vitor Pereira, Mesut Özil ve Altay Bayındır taraftarlara seslendiler.

Fenerbahçe İstanbul'a geldi! Taraftara seslendiler

Fenerbahçe'de Vitor Pereira, Mesut Özil ve Altay Bayındır, Başkan Ali Koç'un çağrısı üzerine İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na takımı karşılamaya giden taraftarlara seslendiler ve bu sezon şampiyon olacaklarını dile getirdiler.

Haberin Devamı

İşte yapılan açıklamalar:

'Omuz omuza vererek şampiyon olacağız'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, sarı-lacivertli taraftarlar için savaşacaklarını ifade ederek, “Hep beraber, omuz omuza vererek sizlerin de desteği ile bu savaşı verip şampiyon olacağız. Bu muhteşem duyguları yaşattığımız için teşekkür ediyorum. Hayatımda gördüğüm en muhteşem taraftarlarsınız” şeklinde konuştu.

'Bu takım bu sene şampiyon olacaktır'

Sarı-lacivertli takımın kaptanı Mesut Özil ise taraftarlara teşekkür ederek, “Bugün çok üzgünüz ama şuna inanıyorum perşembe günü elimizden geleni yaparak maçı kazanacağız. Siz arkamızda olduğunuz sürece bu takım bu sene şampiyon olacaktır” diye konuştu.

'Bu akşam için özür dileriz, sonu şampiyonlukla bitecek'

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kaleci Altay Bayındır ise yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Herkese çok teşekkür ederiz, gerçekten sizler sayesinde duygularımız kabarık. Ne kadar aç ve isteki olduğunuzun bilincindeyiz, biz de sonuna kadar mücadele edeceğiz. Neyi ne kadar istediğinizin farkındayız bu akşam için özür dileriz, sonu şampiyonlukla bitecek.”

Sarı-lacivertli kafile açıklamaların ardından takım otobüsü ile Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne gitti.

YORUM YAZ