MENÜ

Fenerbahçe: İrfan Can Kahveci transferinin perde arkasındaki o detay!

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferiyle büyük ses getirdi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ''İstiyoruz.'' dediği İrfan Can Kahveci için Başakşehir Kulübü ''Kahve fincanlarımız Başakşehir Store'da satışta'' notuyla bir paylaşım yapmıştı. Galatasaray'ın istediği belirtilen İrfan Can Kahveci için ezeli rakibi Fenerbahçe de devreye girdi. Yapılan görüşmelerin sonucunda İrfan Can Kahveci'nin yeni takımı Fenerbahçe oldu. Yaşanan tüm gelişmelerin ardından bu transferin de perde arkası oldukça merak ediliyor. Süreci en başından beri yakından takip eden DHA muhabiri Serhan Türk, A Spor'da yayınlanan Sabah Sporu programında transferin perde arkasını aktardı ve çarpıcı detaylara değindi.

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'yi de kadrosuna dahil ederek devre arası transfer döneminde epey ses getirdi. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın da transfer etmek istediği İrfan Can Kahveci'de mutlu sona ulaşan taraf oldu.

Haberin Devamı

Süreci en başından beri yakından takip eden DHA muhabiri Serhan Türk, A Spor'da yayınlanan Sabah Sporu programında transferin perde arkasında yaşananları açıkladı ve Galatasaray'ın da kadrosuna Gerson Fernandes'i dahil etmesiyle ilgili konuştu.

YORUM YAZ