MENÜ

Mergim Berisha kimdir, kaç yaşında, nereli?

Fenerbahçe'nin sözleşme imzalamak için İstanbul'a getirdiği Mergim Berisha Google'da en çok aranan isimlerden birisi oldu. Peki Mergim Berisha kimdir, kaç yaşında, nereli, mevkisi ne, kariyeri nasıl? Tüm bu soruların cevabı haberimizde...

Fenerbahçe Salzburg'dan kadrosuna katmak için İstanbul'a getirdiği Mergim Berisha, Google'da en çok aranan isimlerden oldu. Peki Mergim Berisha kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Mevkisi ne? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Mergim Berisha Kimdir?

Mergim Berisha, 11 Mayıs 1998 yılında Almanya'nın Berchtesgaden ilçesinde doğdu. 21 yaşında 1.86 boyundaki oyuncunun mevkisi santrafor. Alman oyuncu aynı zamanda forvet arkasında da görev alabiliyor.

Mergim Berisha'nın Kariyeri.

Kariyerine 2012 yılında Redbull Salzburg'un altyapısında başlayan 21 yaşındaki santrafor, profesyonel futbol kariyerine 2017 yılında Avusturya Ligi takımlarından FC Liefering'de adım attı. Sonraki yıllarda Redbull Salzburg, LASK, 1.FC Magdeburg ve SC Rheindorf Altach takımlarının formalarını terletti.

Mergim Berisha Performansı

Güncel piyasa değeri 1.80 milyon Euro olan futbolcu, bu sezon Bundesliga'da 17 maçta 7 gol, 5 asistlik bir performans sergiledi. Avusturya Kupası'nda (ÖFB - Cup) 3 maçta 2 gol 1 asist gerçekleştiren genç oyuncu, Almanya U-21 Milli Takım formasını bir kez terletti.

YORUM YAZ