MENÜ

Fenerbahçe ile anılan Marcelo'dan paylaşım!

Son dönemlerde Fenerbahçe ile anılan Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Marcelo, disiplini elden bırakmıyor ve bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. Sarı lacivertli fan hesapları, Marcelo'nun antrenman görüntülerini paylaşarak ''Come to Fenerbahçe'' notunu düşmeyi de ihmal etmiyor. İspanyol basınında çıkan son iddialara göre ise Fenerbahçe, yıllık 4.5 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme önermiş ve Marcelo'nun talipleri arasında güçlü bir aday olarak ön plana çıkmıştı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre de Premier Lig ekibi Everton, bu transfer için düğmeye basacak. İşte Marcelo'nun sarı lacivertli taraftarların beğenisini toplayan paylaşımı...

Fenerbahçe ile anılan Marcelo, disiplini elden bırakmıyor. Brezilyalı yıldız, bireysel antrenman görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşmayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli taraftarlar ise Marcelo'nun fotoğraflarını ve videolarını paylaşarak ''Come to Fenerbahçe'' notunu düşmeyi ihmal etmiyor.

İspanyol basınında son çıkan iddialara göre Kanarya, Marcelo için yıllık 4.5 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme önermiş ve yıldız oyuncunun talipleri arasında güçlü bir aday olarak ön plana çıkmıştı.

Marcelo hakkında gündeme gelen bir diğer iddia ise İngiltere'den. Mirror'un haberine göre Everton, Marcelo'yu kadrosuna katmak için önümüzdeki günlerde resmi girişimlere başlayacak.

(Video, Marcelo'nun Instagram hesabından alınmıştır.)

YORUM YAZ