MENÜ

Fenerbahçe ile anılan Aurelio Buta'nın performansı

Fenerbahçe, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Çıkan iddialara göre Fenerbahçe, Belçika ekibi Royal Antwerp forması giyen Aurelio Buta için harekete geçti. Sarı lacivertlilerin oyuncunun kulübüyle temas kurduğu belirtildi. Portekiz ekibi Benfica ise 2018'de Royal Antwerp'e sattığı Buta'nın bonservisinin yarısına sahip ve oyuncunun olası bir takasla değil parayla satılması gerektiğini Belçika ekibine iletti. Çıkan haberlerin ardından sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyada Buta'nın videolarını ''Fenerbahçe yeni Gökhan Gönül'ünü buldu.'' notuyla paylaştı. İşte 24 yaşındaki sağ bekin performansı...

Fenerbahçe, 24 yaşındaki sağ bek Aurelio Buta için harekete geçti. İddialara göre sarı lacivertliler, oyuncunun kulübü Royal Antwerp ile ilk teması kurdu.

Haberin Devamı

Oyuncuyu 2018 yılında Royal Antwerp'e satan Benfica, altyapısında yetişen oyuncusu için olası bir takas formulü düşünmediğini de Antwerp yetkililerine iletti.

Royal Antwerp'in ise oyuncu için 2 milyon Euro bonservis ücreti talep ettiği öğrenildi.

Adı bir süredir Beşiktaş ile de anılan Buta’nın performansı, sarı lacivertli taraftarlar tarafından sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

Buta, geride bıraktığımız sezon Antwerp forması ile tüm kulvarlarda 34 maçta 5 asistlik performans ortaya koydu.

YORUM YAZ