MENÜ

Fenerbahçe iddiası: Altına imzamı atarım!

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Beşiktaş ile oynadığı derbi mücadelesini 4-3 kaybetmesi Sarı-lacivertlilerin geniş kadrosunu tartışmaya açtı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Fenerbahçe'nin kadrosunun futbol oyun kitabındaki bütün formasyonları oynayabileceğini iddia eden Serkan Akcan, "Bunun altına imzamı atarım. Fenerbahçe her bölgeye en iyi iki oyuncuyu aldı. Dolayısıyla oynayamıyorsa, bu antrenörün problemi. Fenerbahçe'de şu an antrenörün bir taktiksel esneklik problemi var. Fenerbahçe'de nefis bir transfer politikası uygulandı." dedi.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynadığı derbi mücadelesini 4-3 kaybetmesi Sarı-lacivertlilerin geniş kadrosunu tartışmaya açtı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'nin kadrosunu analiz eden Serkan Akcan, "Fenerbahçe'nin transferlerinin gereksiz olmadığını düşünüyorum. Ligin en iyileri Fenerbahçe'de şampiyonluğa oynuyorsan bu kadroyu kurmak zorundasın." dedi.

Fenerbahçe'nin kadrosunun futbol oyun kitabındaki bütün formasyonları oynayabileceğini iddia eden Serkan Akcan, "Bunun altına imzamı atarım. Fenerbahçe her bölgeye en iyi iki oyuncuyu aldı. Dolayısıyla oynayamıyorsa, bu antrenörün problemi. Fenerbahçe'de şu an antrenörün bir taktiksel esneklik problemi var. Fenerbahçe'de nefis bir transfer politikası uygulandı." dedi.

YORUM YAZ