MENÜ

Fenerbahçe için Oscar Romero kapısı kapandı

Fenerbahçe'nin geçen sezondan beri istediği iddia edilen Paraguaylı 10 numara Oscar Romero için Fenerbahçe kapısı kapandı. Yıldız ismin menajeri FANATİK'e yaptığı açıklamada oyuncusunun ocak ayında Amerikan MLS Ligi'nin yolunu tutacağını söyledi.

Fenerbahçe için Oscar Romero kapısı kapandı

Fenerbahçe'nin geçen sezondan bu yana aradığı belirtilen 10 numaralardan biri olan Oscar Romero, birçok dünya yıldızının yeni adresi olan Amerikan MLS Ligi'ne gidiyor. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Ocak ayından itibaren Atlanta United forması giyecek.

Fenerbahçe'yle görüştüler mi?

Fanatik'e konuşan Romero'nun menajeri Emiliano Sotelo, "Oscar Romero artık MLS'te oynayacak ve Atlanta United forması giyecek. İmzalar yakında atılacak" dedi. Türk basınında çıkan haberleri ve Fenerbahçe iddialarını da sorduğumuz Sotelo, "Hayır. Fenerbahçe'yle görüşmedik. Hiçbir zaman... Zannedersem birkaç kez aracılar ile bana futbolcumu sordurdular ama resmi bir görüşme hiçbir zaman olmadı" açıklamasını yaptı.

Paraguaylı 10 numaranın şu anki takımı Racing Club'ın Atlanta United'dan Romero için 7-8 milyon dolar civarı bir bonseris bedeli elde edeceği öğrenildi.

Hakan Ateşler


Sürpriz Memphis Depay gelişmesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ