MENÜ

Fenerbahçe için bomba iddia: Eden Hazard

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Mesut Özil'i kadrosuna ktarak 2021'in ilk sürprizini yapan Fenerbahçe için İspanya'da ses getirecek bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basınında yer alan habere göre Fenerbahçe, Real Madrid'deki performansı ciddi şekilde sorgulanan Belçikalı hücum oyuncusu Eden Hazard ile 6 aylık kiralık kontrat yapmak istiyor. Fenerbahçe ile Eden Hazard arasında ara transfer dönemi süresince çok sıcak gelişmeler yaşanacağı iddiası var.

Fenerbahçe için bomba iddia: Eden Hazard

Fenerbahçe'nin Real Madrid'in Belçikalı yıldızı Eden Hazardtransfer etmek istediği belirtildi. İspanyol Diario Sport'un haberine göre Sarı Lacivertliler, Real Madrid'deki performansı ciddi şekilde sorgulanan Eden Hazard için dünya devine 6 aylık kiralama teklifi yapacak. Real Madrid'in ise oyuncusunu başka bir takıma satmak ya da kiralamak gibi bir hedefinin olmadığı yazıldı.

Haberin Devamı

Haberde ayrıca Hasan Çetinkaya'nın geçmişte söylediği, "Eden Hazard benim arkadaşım. onu 15-16 yaşımdan beri tanıyorum. Fenerbahçe'ye büyük sempatisi var. Birgün Fenerbahçe forması giyececeğini bana söyledi" sözlerine de yer verilirken, Çetinkaya'dan 'Fenerbahçe'nin eski başkanı' diye söz edilmesi de dikkat çekti.

YORUM YAZ