MENÜ

Fenerbahçe hoca arayışını sonlandırıyor mu? 'Çok kısa bir süre içerisinde...'

COVID-19 salgını sebebiyle liglerin ertelenemesi Fenerbahçe'deki hoca arayışlarını ve gidişatı nasıl etkiledi? Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, Sarı - Lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.

Fenerbahçe'de hoca arayışları devam ediyor. Ülkemizde etkisini gösteren yeni tip corona virüs (COVID-19), spor camiasını derinden etkiledi. Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, Sarı - Lacivertli takımdaki gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Haberin Devamı

Öncelikle test sonucu pozitif çıkan Fatih Terim'e geçmiş olsun dileklerini ileten Yusuf Dursun, 'Fatih Terim'e geçmiş olsun dilekelerimi iletiyorum. Kaptan Emre Belözoğlu ile görüşüyoruz. O da Fatih Terim'e geçmiş olsun dileklerini iletti. Fatih Terim'in güçlü birisi olduğunu ve kısa zamanda aramıza döneceği temennisinde bulundu. Herkese 'Evde Kalın' çağrısı yaptı.' şeklinde konuştu

Fenerbahçe'de devam eden hoca arayışları hakkında konuşan Yusuf Dursun, 'Fenerbahçe'de önlemlerin iyi alındığını söyleyebiliriz. Oyuncular özel program dahilinde çalışıyor. Herkes evinde. Ama tabii ki bu süreçte çalışmalar sürüyor özellikle hoca konusunda. Yerli ve yabancı hocalarla temaslar var. Kısa bir süre içerisinde bu durumun çözüleceğini düşünüyorum.' dedi.

YORUM YAZ