MENÜ

Fenerbahçe hazırlıklara yarın başlayacak

Fenerbahçe Futbol Takımı, 2016-2017 sezonu hazırlıklarına yarın başlayacak.

Fenerbahçe hazırlıklara yarın başlayacak

Yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde başlayacak sarı-lacivertli takım, yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde toplanacak.

Hazırlıklarını 2 Temmuz Cumartesi günü yapacağı antrenmana kadar İstanbul’da sürdürecek sarı-lacivertliler, aynı gün Düzce’deki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri’ne gidecek ve çalışmalarına 9 Temmuz Cumartesi gününe kadar burada devam edecek.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri’nde kamp yaptığı dönemde 3 hazırlık maçı yapacak. Sarı-lacivertliler, 3 Temmuz Pazar günü saat 17.00’de İran’ın Gostaresh Folad Tabriz, 6 Temmuz Çarşamba günü de aynı saatte Romanya’nın CSMS Iaşi ekipleri ile tesislerin sahasında karşılaşacak. Fenerbahçe, Düzce’deki son hazırlık karşılaşmasını ise 9 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’de Romanya’nın Voluntari takımı ile Düzce Stadı’nda oynayacak.

Düzce’deki çalışmaların ardından İstanbul’a dönecek Fenerbahçe, bir günlük iznin ardından hazırlıklarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde sürdürecek.

İstanbul’da 16 Temmuz Cumartesi günü Fransa’nın Olympique Lyon takımıyla hazırlık maçı yapacak sarı-lacivertliler, 19 Temmuz Salı günü ise Çek Cumhuriyeti’nin Sparta Prag takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe, yeni sezonun ilk resmi karşılaşmasına ise 26 ya da 27 Temmuz tarihlerinden birinde Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında çıkacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ