MENÜ

Fenerbahçe - Hatayspor mücadelesine çarpıcı yorum: Fenerbahçe'ye yetmez!

Süper Lig'de haftanın kapanış mücadelesinde Fenerbahçe, evinde ağırladığı Hatayspor'la 0-0 berabere kaldı. Yazarımız Cem Dizdar, mücadeleyi TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında değerlendirdi.

Fenerbahçe, haftanın kapanış maçında Süper Lig'in yeni ekibi Hatayspor'u evinde ağırladı. Karşılaşmanın 0-0 sonuçlanması haftaya oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi büyük yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

Yazarımız Cem Dizdar, mücadeleyi ve Fenerbahçe'nin eksiklerini TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında değerlendirdi.

Cem Dizdar, ''Şöyle bir hesapları var diye düşünüyorum; duralım, gol yemeyelim ama nasıl olsa atarız. Fenerbahçe için böyle. Sorun var belli ki. Sorunun nerede olduğunu bulmak gerekiyor. Hatayspor, tüm alanını bloğa kapatıyor ve sonra çıkmaya çalışıyor. Çıktığında da gol kaydediyor. Sen bu prensibe karşı o çıkışları engelleyecek bir düzenle 45 dakika oynamak istedin. Oynadın da. Pozisyon vermedin ama yetmez Fenerbahçe’ye. Hatay için de bu oyun yetmez. '' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ