MENÜ

Fenerbahçe haberi... Yeni Malatyaspor maçı öncesi eleştirilere yanıt!

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçı öncesi eleştirilere cevap... Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Denizlispor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, 10 kişi kalsa da sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'nin 10 kişi kaldığında gösterdiği performans bazı eleştirileri beraberinde getirdi. Yazarımız Serkan Akcan, Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçı öncesi sarı lacivertliler için yapılan eleştirileri değerlendirdi.

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor... Fenerbahçe, bu akşam saat 19.00'da Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta 10 kişi kaldığı Denizlispor deplasmanından 2-0 galip ayrılan sarı lacivertliler, Yeni Malatyaspor maçıyla da zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Haberin Devamı

Yazarımız Serkan Akcan, Denizlispor maçının ardından Fenerbahçe için yapılan eleştirileri Tivibu Spor'da yayınlanan Orta Nokta programında değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin 10 kişi kaldıktan sonra yapılan eleştirileri anlamadığını dile getiren Serkan Akcan, ''11-11 stratejisi başkadır, 11-10 stratejisi başkadır. Yaklaşık 45 dakika Fenerbahçe 10 kişi oynadı. Bu neden göz ardı ediliyor? Anlamıyorum. Skoru bulmuşsun, 2-0’ı yakalamışsın. Ne olması bekleniyordu?'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ