MENÜ

Fenerbahçe haberi | Valencia şaşırttı!

Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçının ardından... Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler karşılaşmayı 1-0'lık skorla kazandı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçını yorumladı.

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler karşılaşmayı 1-0'lık skorla kazandı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçını yorumladı.

Fenerbahçe'nin aldığı galibiyete rağmen oyundan dolayı eleştirilmesinin doğal olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Fenerbahçe forvet hattının bu sezon en durağan maçlarından bir tanesini oynadığını söylemek lazım. Bunda Rizespor'un temaslı savunmasının etkisi var, özellikle top Pelkas'a geldiğinde." ifadelerini kullandı.

Valencia'nın frikik atışının bu kadar iyi olmasıyla ilgili şaşkınlığını ifade eden Erman Özgür, "Öyle bir frikik attı ki böyle olduğunu ben bilmiyordum açıkçası. Bu sıkıntılı durumda attığı frikik golüyle Fenerbahçe'ye altın değerinde bir üç puan kazandırdı. Fenerbahçe sezonun en vasat kaldığı maçlarından birini kazandı." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ