MENÜ

Fenerbahçe haberi | Rıdvan Dilmen'den Mesut Özil yorumu: Bu kadarını beklemiyordum

Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe'nin yıldız transferi Mesut Özil, Sarı-lacivertli formayla ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, 80 dakika sahada kalan Mesut Özil'in performansını yorumladı.

Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe'nin yıldız transferi Mesut Özil, Sarı-lacivertli formayla ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, 80 dakika sahada kalan Mesut Özil'in performansını yorumladı.

Fenerbahçe'nin yeni transfer Mesut Özil'in sosyal medyadaki takipçi sayısına dikkat çeken Rıdvan Dilmen, "Mesut Özil'in Twitter'da 26 milyon takipçisi var. Merak edip dört büyüklerin toplamına baktık 24 milyon. Gerçekten çok değerli bir şey" dedi.

Mesut Özil'in Fenerbahçe ile sezon başını geçirdikten sonra çok daha iyi olacağını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Kontratı 3,5 yıl olacağı için önümüzdeki sezon çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Ona rağmen özverisine de saygı duyuyorum." dedi.

Mesut Özil'in futbolun emrettiğini oynadığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Ben Mesut Özil'i bu kadar beklemiyordum. Kolay değil 10 ay sonra futbol oynuyorsunuz. Mesut'un etrafına takım yapılmadı, Mesut bu takıma geldi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ