MENÜ

Fenerbahçe haberi | Rıdvan Dilmen'den Mesut Özil açıklaması

Rıdvan Dilmen'den Mesut Özil açıklaması... Fenerbahçe, Mesut Özil'e imza attırmak için İstanbul'a getirdi. Gelişiyle olay yaratan yıldız futbolcu için iş sadece imzaya kaldı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Mesut Özil transferinde yaşanan son gelişmeleri yorumladı.

Fenerbahçe haberi... Rıdvan Dilmen'den Mesut Özil açıklaması... Fenerbahçe, Mesut Özil'e imza attırmak için İstanbul'a getirdi. Gelişiyle olay yaratan yıldız futbolcu için iş sadece imzaya kaldı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Mesut Özil transferinde yaşanan son gelişmeleri yorumladı.

Haberin Devamı

Mesut Özil'in Fenerbahçe ve Türkiye için bir şans olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Eğer Barcelona gibi takımlara gitmiyorsa, Fenerbahçe de onun için şanstır. Diğer önemli avantajı da iyi bir aile yaşantısı var. Antipatik bir oyuncu değil ama öyle bir şey ki futbolda dün yok." dedi.

Mesut Özil'in Fenerbahçe ile 3-4 hafta sonra maça çıkabileceğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Verim olarak yutkunmakta fayda var. Dünyanın en iyi 10 numarası diyorlar... Bu değişti artık. Mesut Özil futbolun emrettiğini oynuyor. Mesut'tan bir Alex, bir Hagi beklemeyin. 25 tane gol atmasını beklemeyin ama 40 gole katkı yapar. Fenerbahçe problemsiz bir oyuncu aldı" dedi.

YORUM YAZ