MENÜ

Fenerbahçe haberi... Rıdvan Dilmen'den büyük iddia: Rekor kıracak!

Fenerbahçe haberi... Transferde 2021 yılının en büyük bombasını patlatan Fenerbahçe, Mesut Özil'i kadrosuna katmak üzere. Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelen Mesut Özil'in transferinin açıklanması an meselesi... Fenerbahçe taraftarında da büyük heyecan yaratan Mesut Özil transferinden kulübün de beklentisi yüksek. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferinden büyük kazanç sağlayacağını ifade etti.

Transferde 2021 yılının en büyük bombasını patlatan Fenerbahçe, Mesut Özil'i kadrosuna katmak üzere. Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelen Mesut Özil'in transferinin açıklanması an meselesi... Fenerbahçe taraftarında da büyük heyecan yaratan Mesut Özil transferinden kulübün de beklentisi yüksek.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferinden büyük kazanç sağlayacağını ifade etti.

Fenerbahçe'nin tarihinde çok büyük yıldızların transfer edildiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Roberto Carlos kariyerinde bir oyuncu gelmedi daha Türkiye'ye. Roberto Carlos, Alex kadar faydalı olmadı. Hagi kadar da olmadı. Kariyerli oyuncu var Fenerbahçe tarihinde." dedi.

Mesut Özil'in Fenerbahçe ile transfer sürecinde büyük fedakarlıklar yaptığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe taraftarının da bu transfere katkısı olacağını düşünüyorum. Minimum 500-600 bin forma satılacağını düşünüyorum. Türkiye'de de gelmiş gelmiş en çok satılan forma rekorunu kıracağını düşünüyorum." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ