MENÜ

Fenerbahçe haberi | Mesut Özil transferine flaş yorum

Fenerbahçe - Mesut Özil transferinde sıcak gelişmeler yaşanırken, futbol yorumcuları da olası birliktelikte yaşanabilecekleri değerlendiriyor. Mesut Özil transferi Fenerbahçe'de dengeleri bozar mı? Sezon başında transfer rekoru kıran Fenerbahçe kadrosu Mesut Özil'e hazır mı? Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Mesut Özil transferi hakkında görüşlerini aktarırken, bu soruları da yanıtladı.

Mesut Özil transferi Fenerbahçe'de dengeleri bozar mı? Sezon başında transfer rekoru kıran Fenerbahçe kadrosu Mesut Özil'e hazır mı? Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Mesut Özil transferiyle ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Mesut Özil transferi Fenerbahçe'deki dengeleri bozar mı? sorusunu yanıtlayan Erman Özgür, "Fenerbahçe'nin kadrosunda Mesut Özil ayarında, onun gibi kariyeri olan bir oyuncu yok. O yüzden de Mesut Özil'in alacağı ücreti konuşmak hiç kimsenin haddi değil." dedi.

Mesut Özil transferinin Türkiye'ye, Türk futboluna yapıldığını söyleyen Erman Özgür, "Mesut'u hazırlamak çok önemli ama Fenerbahçe Mesut'a hazır olmalı. Saha içindeki liderlik rolünü alıp bütün arkadaşlarını organize edecek bir oyuncudan bahsediyoruz. Pelkas'la beraber de oynar." dedi.

YORUM YAZ