MENÜ

Fenerbahçe haberi... Mesut Özil: Galatasaray'ı yendik, sıra Beşiktaş'ta!

Fenerbahçe haberi... Mesut Özil, Gaziantep maçında hatalar nedeniyle kaybettiklerini söyledi, “Bunlardan ders çıkarttık. Kötü bir dönemdeyken Galatasaray derbisini kazanmıştık. Yine sıkıntılı bir süreçteyiz, bu kez de Beşiktaş’ı yeneceğiz” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe haberi... Mesut Özil: Galatasaray'ı yendik, sıra Beşiktaş'ta!

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yıldızı, Beşiktaş derbisi öncesinde son derece iddialı. Mesut Özil, Gaziantep karşısında hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyleyerek, “Olmayacak bireysel hatalar yaptık. Bunun faturası da ağır oldu. Zirveyle puan farkını 9’a indirmek için çıktığımız maçı kaybettik. Ancak bu hatalardan dersimizi aldık. Takım olarak bunları tekrarlamayacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, derbilerin çok farklı bir havada geçtiğini söyledi.

Haberin Devamı

‘Taraftar arkamızda olacak’

Mesut, “Galatasaray derbisinden önce ligde 4 maçlık kazanamama serimiz vardı. Kısacası kötü bir durumdaydık ama ezeli rakibimizi gidip deplasmanda yendik. Şimdi yine sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Gaziantep yenilgisinin üzerimizdeki etkisi büyük oldu. Bu kez de Beşiktaş derbisi var. İnanıyorum ki yine bir derbi galibiyetiyle moral bulup, bir şekilde zirveye tutunmayı başaracağız” ifadelerini kullandı. Mesut, zorlu mücadelede taraftarların kendilerine vereceği desteğin de önemli olduğunun altını çizdi.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ