MENÜ

Fenerbahçe haberi: İkinci Vedat Muriç vakası iddiası... İrfan Can Kahveci!

Son dakika haberi... Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'a yine transferde çalım atmaya hazırlanıyor... Fatih Terim'in, “İrfan'ı istiyoruz. O da bizi istiyor.” sözlerinin ardından Sarı Kanarya'nın yıldız futbolcuyla anlaştığı iddia edildi. Bu olay, Kosovalı forveti hatırlattı.

Fenerbahçe haberi: İkinci Vedat Muriç vakası iddiası... İrfan Can Kahveci!

İkinci Vedat Muriqi vakası yolda! Fenerbahçe, Başakşehir’in yıldızı İrfan Can’la da büyük oranda anlaştı. Futbolcu ve Başakşehir’le yapılan temasların olumlu ilerlediği bildirildi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de İrfan Can’ı istediklerini açıklamıştı. Ancak İrfan’a, Fenerbahçe’nin önerdiği şartların çok daha iyi olduğu ve ikinci bir Vedat Muriqi vakasının yaşanma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

SON ANDA ARAYA GİRDİLER

Hatırlanacağı üzere Vedat Muriqi, Çaykur Rizespor’dayken Galatasaray’a gitmesi bekleniyordu. Ancak Sarı-Lacivertliler son anda araya girerek kulübüyle anlaşmış ve Kosovalı forvete imza attırmıştı. İrfan Can Kahveci’de de benzer bir senaryonun yaşanacağı iddia ediliyor. Bir başka çarpıcı iddia ise Fatih Terim’le ilgili... Galatasaray Teknik Direktörü Terim’in, “İrfan Can da bizi istiyor.” açıklamasıyla oyuncunun fiyatını yükselttiği konuşuluyor

Haberin Devamı

MALİYETİ ÇOK ARTACAK

Tecrübeli teknik adamın İrfan Can Kahveci’yi gerçekten istediği ancak transfer edilemese bile Fenerbahçe’ye gitmesi halinde ezeli rakibe daha yüksek bir maliyet çıkarmak için böyle bir açıklama yaptığını söyleyenler var. Önceki senelerdeki örneklere bakıldığında da Galatasaray ve Fenerbahçe’nin birlikte talip oldukları oyuncuların maliyetleri inanılmaz artıyordu. İrfan Can Kahveci’de de farklı bir senaryo yazılması beklenmiyor!

15 MAÇTA 2 GOL ATTI

İrfan Can Kahveci, bu sezon çıktığı 15 Süper Lig karşılaşmasında 2 gol-1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Akşam

YORUM YAZ