MENÜ

Fenerbahçe haberi | Flaş açıklama: Tuzağa düştü!

Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda konuk olduğu Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda kritik virajı döndü. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin galibiyetini yorumladı. Ozan Tufan'ın performansından övgüyle bahseden Erman Özgür, Valencia ile Mahmut Tekdemir arasında yaşanan tartışmayla ilgili de flaş bir yorumda bulundu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda konuk olduğu Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda kritik virajı döndü.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin galibiyetini yorumladı.

Ozan Tufan'ın performansından övgüyle bahseden Erman Özgür, "Ozan'ın çok iyi bir sezon geçirdiğini söyleyebilirim. Derbilerde de Fenerbahçe'nin direnen oyuncusuydu. Bugün maçı sağ bek bitirdi ve Nazım'dan daha iyi sağ bek oynadı. Fenerbahçe iskelet kadrosu 5-6 oyuncudan oluşuyorsa biri Ozan." dedi.

Mahmut Tekdemir'in Valencia ile tartıştığı pozisyon sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atılmasını yorumlayan Erman Özgür, "Sarı kartı olan bir oyuncunun Valencia'nın tepkisine karşılık vermesi tuzağa düşmek olur. Mahmut da Valencia'nın tuzağına düştü." dedi.

YORUM YAZ