MENÜ

Fenerbahçe haberi: Fenerbahçe Jese'yi transfer ediyor!

Son dakika Fenerbahçe transfer gelişmesi... Fenerbahçe’de devre arası transfer dönemi için yürütülen görüşmeler hız kazandı. Hücum ve savunma bölgesine takviye yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe'ye iddialara göre menajerler tarafından Real Madrid altyapısında yetişen ve PSG’den ayrılarak bonservisi elinde bulunan 27 yaşındaki Jese Rodriguez önerildi. Fenerbahçe'nin oyuncuyu transfer listesine aldığı belirtiliyor. İşte Jese transferine dair tüm detaylar...

Fenerbahçe transfer haberi... Fenerbahçe'de Jese operasyonu. Ara transfer döneminde hücum ve savunma mevkilerine yapacağı katkılarda kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı lacivertliler için flaş bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

Milliyet'in haberine göre kanat bölgesine oyuncu arayan Fenerbahçe’ye PSG'den ayrılan futbolcu önerildi. Bonservisi elinde bulunan ve Real Madrid altyapısında yetişen 27 yaşındaki Jese, Fenerbahçe'nin gündemine geldi.

Menajerler, sarı-lacivertli kurmayların önüne PSG'nin sözleşmesini feshetttiği Jese'yi getirdi. Ronaldo'nun varisi olarak R.Madrid'de öne çıkan, daha sonra 25 milyon Euro'ya Fransız devi PSG'ye giden İspanyol forvet, bir türlü istenilen seviyeye gelemedi.

Kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen, bonservisi elindeki Jese, menajerleri aracılığıyla kendisine takım arıyor.

YORUM YAZ