MENÜ

Fenerbahçe haberi... Ersun Yanal'dan Altay Bayındır'a Casillas benzetmesi!

Fenerbahçe haberi... Tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal, Sarı-Lacivertli ekibe transferi öncesi Altay Bayındır'ı iki yıl takip ettiğini söylerken, genç eldiveni Real Madrid'in efsane kalecisi Casillas'a benzetti.

Fenerbahçe haberi... Ersun Yanal'dan Altay Bayındır'a Casillas benzetmesi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, toplu imza töreninde dönemin Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'a, Altay için teşekkür etmişti. Tecrübeli çalıştırıcı eski öğrencisini anlattı.

Haberin Devamı

Ersun Yanal, "Yeteneğiniz sayesinde her yaşta Fenerbahçe'ye transfer olabilirsiniz. Yetenek sizi bir yere getirir ancak kalıcı olmanızı sağlamaz. Bunun için güçlü mental yapıya, baskı altında doğru karar vermeye, omuzlarınızdaki yükü kaldırmaya ve her ortamda güçlü olmaya ihtiyacınız vardır." dedi.

"CASILLAS GEÇEBİLİYORSA..."

Ersun Yanal şöyle devam etti:

"Altay'ı iki yıl takip ettim, Ankaragücü'nde daha önce çalıştığım için sürekli bilgi aldım. 19 yaşında bir kaleci, Fenerbahçe kalesini koruyabilir mi? Evet korur. Casillas, 18'inde Real Madrid'in kalesine geçebiliyorsa, Altay neden geçmesin? İkisi bu anlamda çok benziyor. Baskının olmadığı ortamlarda büyüyen çocukların bir anda 50 bin kişinin önüne dik çıkmasını sağlayacak hazırlığı yapmanız gerekir. Altay, bu mental hazırlığı yaparak geldi."

Haberin Devamı

Kaynak: Akşam

YORUM YAZ