MENÜ

Fenerbahçe haberi... "Erol Bulut için final"

Süper Lig'de 14. haftanın en kritik karşılaşması Fenerbahçe - Başakşehir mücadelesi olacak. Kadıköy'de son şampiyonu konuk edecek olan Sarı-lacivertlilerde tek hedef galibiyet olacak. Son haftalarda Fenerbahçe'nin aldığı kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör Erol Bulut hedef tahtasına konulmuştu. Yazarımız Erman Özgür, hem Fenerbahçe'nin son durumunu hem de Erol Bulut'un geleceği ile ilgili yorumlarını Tivibu Spor'da anlattı.

Fenerbahçe - Başakşehir mücadelesi Süper Lig'de 14. haftanın en kritik karşılaşması olarak dikkat çekiyor. Kadıköy'de son şampiyonu konuk edecek olan Sarı-lacivertlilerde tek hedef galibiyet olacak.

Haberin Devamı

Son haftalarda Fenerbahçe'nin aldığı kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör Erol Bulut hedef tahtasına konulmuştu. Yazarımız Erman Özgür, hem Fenerbahçe'nin son durumunu hem de Erol Bulut'un geleceği ile ilgili yorumlarını Tivibu Spor'da anlattı.

Fenerbahçe'nin Başakşehir karşısındaki muhtemel 11'i üzerinden değerlendirme yapan Erman Özgür, "Her açıdan teknik direktörü rahat olan taraf Başakşehir. Fenerbahçe için final maçı değil, ama Erol Bulut için final maçı olabilir. Fenerbahçe'nin strese gireceği, panik yapacağı bir durum yok" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ