MENÜ

Fenerbahçe haberi | Erol Bulut: Biten bir şey yok!

Fenerbahçe Süper Lig'in 24. haftasında evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk etti. Dev derbiyi 1-0 kazanan Sarı-kırmızılılar liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 24'üncü haftasında Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk etti. Dev derbiyi 1-0 kazanan Sarı-kırmızılılar liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 24'üncü haftasında Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Haberin Devamı

İstemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını altını çizen Erol Bulut şunları söyledi: "İlk yarı rakip daha çok topla oynadı ama ona rağmen yakaladığımız net pozisyonlar vardı. İyi değerlendiremedik. İkinci yarı 53'üncü dakikada golü yedikten sonra oyuna daha hakim olan Fenerbahçe'ydi, tek kale oynayan bir takım vardı. Daha çok gol pozisyonuna giren takım bizdik. İkinci yarıda girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik."

Haberin Devamı

YORUM YAZ