MENÜ

Fenerbahçe haberi | "Emre Belözoğlu yönetiminde bir ilk"

Fenerbahçe haberi | Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Emre Belözoğlu yönetimindeki ilk sınavını Denizlispor karşısında verdi. Sarı-lacivertliler mücadeleyi 1-0'lık skorla kazandı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Emre Belözoğlu yönetimindeki Fenerbahçe'yi yorumladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında Emre Belözoğlu yönetimindeki ilk sınavını Denizlispor karşısında verdi. Sarı-lacivertliler mücadeleyi 1-0'lık skorla kazandı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'deki yeni dönemi ve Emre Belözoğlu'nun Denizlispor maçındaki tercihlerini yorumladı.

Fenerbahçe'deki Emre Belözoğlu dönemini yorumlayan Erman Özgür, "Ne değişti dersen; Bir santrfor ilk defa 90 dakika aynı pozisyonda sahada kaldı. Samatta'da ısrar etti. Bir teknik direktörün oyuna dokunabilmesi için zamana ihtiyacı vardır. Şimdilik günü kurtarması hem Fenerbahçe için hem de Emre Belözoğlu'nun kariyeri için önemli" dedi.

Emre Belözoğlu'nun oyuna dokunmak istediğini ancak önce skor almak istediğini ifade eden Erman Özgür, "Elinde çok geniş bir kadro var. Sezon başında iyi oynayamasa bile maçı kazandıracak çok kaliteli oyuncular var." dedi.

YORUM YAZ