MENÜ

Fenerbahçe haberi: Atilla Szalai'de son dakika

Apollon Limassol'de forma giyen Macar savunmacı Atilla Szalai için resmi teklif veren Fenerbahçe transferi bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kıbrıs ekibi de transfer teklini onayladı ve yaptıkları açıklamada “Fenerbahçe şu anda Attila Szalai'yi isteyen tek kulüp, Türklerle görüşmeler devam ediyor.” ifadelerini kullandılar.

Fenerbahçe haberi: Atilla Szalai'de son dakika

Süper Lig'de savunma hatalarından dolayı puan kayıplarına uğrayan Fenerbahçe transferde önceliği bu bölgeye vermiş durumda. Lemos ve Tisserand transferinden istediği verimi alamayan Sarı Lacivertli ekip Apollon Limassol'de forma giyen Macar savunmacı Atilla Szalai'ye rotasını çevirmişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe 22 yaşındaki futbolcu için resmi teklifi kulübüne iletti. Kıbrıs ekibi de transfer teklini onayladı ve yaptıkları açıklamada “Fenerbahçe şu anda Attila Szalai'yi isteyen tek kulüp, Türklerle görüşmeler devam ediyor.” ifadelerini kullandılar.

İtalyan basınından flaş iddia

İtalyan basınında çıkan habere göre; Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim da oyuncu için istekli. Hatta oyuncunun babası da yaptığı açıklamada futbolcunun Almanya'da oynama isteğinden bahsetti.

Haberin Devamı

YORUM YAZ