MENÜ

Fenerbahçe haberi.. Altay Bayındır: Rodallega çeneme vurdu

Fenerbahçe Altay Bayındır ile Denizli'de zafere yürüdü. Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Denizlispor’u Papiss Cisse ve Gökhan Gönül'ün golleriyle 2-0 mağlup etti. Kaleci Altay Bayındır, mücadelede kritik penaltı kurtararak maçın yıldızı oldu. Altay Bayındır, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Fener'in file bekçisi, Rodallega ile yaşadığı o pozisyonda neler yaşandığını aktardı.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır, deplasmanda Denizlispor'u 2-0'lık skorla mağlup ettikleri maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Maçta Rodallega ile yaşadığı pozisyon hakkında konuşan ve hakemlerin dikkatli bir şekilde maç yönetmeleri gerektiğini belirten Altay Bayındır sözlerine şu şekilde devam etti:

Haberin Devamı

“Maçlara iyi konsantre olmamız gerekiyor. Bu saatten sonra artık çok önemli haftalar ve her hafta bizim için çok önemli. Dediğim gibi kolay maç yok ve her maçın hikayesi farklı. Biz de bu hikayelere uygun hazırlanıyoruz. Rodallega’nın pozisyonuyla ilgili de bu konulara fazla girmem ve benim konularım değildir. Benim işim sahada çalışıp performans vermektir. Rodallega benim çeneme vurmuştu ve hala daha ağrım var zaten. Biraz daha tedbirli, dikkatli ve konsantre bir şekilde maçı yönetmeleri gerektiğini düşünüyorum”

YORUM YAZ