MENÜ

Fenerbahçe: Gustavo açıklaması!

Fenerbahçe haberi: Gustavo'da son durum... Süper Lig'de 26. haftayı Göztepe yenilgisiyle kapatan ve bu sezon iç sahada 5. mağlubiyetini yaşayan sarı lacivertliler kritik Trabzonspor maçının hazırlıklarına dün başladı. Hatayspor maçında sakatlanan ve sarı lacivertlilerin tüm dengesini altüst eden Luiz Gustavo'nun bu maça yetişip yetişmeyeceği merak ediliyor. Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, Trabzonspor maçı öncesi sarı lacivertlilerde yaşanan son dakika gelişmelerini Fanatik TV'ye aktardı.

Fenerbahçe'de kritik mücadele için geri sayım başladı. Sarı lacivertliler, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında kadro değişikliğine gideceğini belirtti ve teknik direktör Erol Bulut'un planlarını Fanatik TV'ye aktardı.

Hatayspor maçında sakatlanan ve sarı lacivertli taraftarların dönmesini dört gözle beklediği Luiz Gustavo'nun sağlık durumuyla ilgili detayları aktaran Yusuf Dursun, ''Gustavo, Trabzonspor maçında oynayacak mı?'' sorusunu da yanıtladı.

YORUM YAZ