MENÜ

Fenerbahçe, Göztepe karşısında bir ilki yaşadı

Süper Lig’de deplasmanda Göztepe’yi deplasmanda 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, üst üste 2. galibiyetine imza attı. İlk kez 3 gol atarak kazanan Fenerbahçe, puanını 11’e çıkardı.

Fenerbahçe, Göztepe karşısında bir ilki yaşadı

Süper Lig’de deplasmanda Göztepe’yi deplasmanda 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, üst üste 2. galibiyetine imza attı. Gürsel Aksel Stadı’ndaki müsabakanın 26. dakikasında Jose Sosa’nın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen Fenerbahçe, 34. dakikada Guilherme’nin penaltı vuruşuna engel olamadı. Fenerbahçe, 43. dakikada Serdar Aziz’in golüyle ilk yarıyı 2-1 üstün tamamladı. İkinci yarının başında Dimitris Pelkas’la farkı 2’ye çıkaran Fenerbahçe, Guilherme’nin golüne rağmen sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Sezona 2-1’lik Çaykur Rizespor galibiyetiyle başladıktan sonra Atakaş Hatayspor ve Galatasaray’la golsüz berabere kalan Fenerbahçe, 4. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük’ü 2-1 yendikten sonra konuk olduğu Göztepe’yi 3-2’lik skorla geçti.Ligde ilk kez 3 gol kaydeden sarı-lacivertli ekip, üst üste 2. galibiyetini alarak puanını 11’e çıkardı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Bu sezon ilk hafta kazandıktan sonra çıktığı 3 maçta sahadan beraberlik ayrılan Göztepe ise ilk mağlubiyetini aldı ve 6 puanda kaldı. Karşılaşmada her iki takım da birer penaltı vuruşunu gole çevirdi.

YORUM YAZ