MENÜ

"Fenerbahçe gönül rahatlığıyla gönderebilir!"

Fenerbahçe transfer döneminde yeni isimleri renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendiriyor. Tivibu Spor'da transfer gündemini değerlendiren yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin yeni sezon kadro planlamasını ve adı sarı-lacivertli takımla anılan isimleri değerlendirdi.

Yaz transfer döneminin flaş takımı Fenerbahçe, kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin Sosa'yla da anlaşma sağladığı gelen iddialar arasında.

Haberin Devamı

Yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin yapmış olduğu transferler ve transfer için adı geçen isimler doğrultusunda, kulübün yeni sezon kadro planlamasını 'Transfer Market' programında yorumladı.

Fenerbahçe'de bazı bölgelerinin kalitesiyle, bazı bölgelerdeki kalitesizliğin çok tezat olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Stoperde Serdar Aziz ve Sadık Çiftpınar bir sezonda 30 maç oynamayacak iki isim. Fenerbahçe'nin stoper bölgesinde çok ciddi sıkıntı var" dedi.

Vedat Muriç'in satılacağı yönündeki iddialar üzerinden değerlendirme yapan Erman Özgür, "Vedat Muriç'in arkasında oynayan 4 oyuncunun hiçbiri Fenerbahçe oyuncusu değil. Şu kadroya bakıldığında Jailson'un da takımda kalması gerekir" dedi.

Fenerbahçe'nin olası Sosa transferi üzerinden yorum yapan Erman Özgür, "Sosa takıma katılırsa Fenerbahçe'nin mevcut kadrosunda Gustavo ve Ozan'la forma rekabetine gireceğini düşünüyorum. Fenerbahçe gönül rahatlığıyla Tolgay, Zajc ve Zanka'yı gönderebilir" dedi.

YORUM YAZ