MENÜ

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin perde arkası!

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek tarihi bir başarıya imza attı. Böylelikle sarı-kırmızılılar rakibini tam 20 yıl 2 ay sonra yenmiş oldu. Fenerbahçe deplasmanında 22 Aralık 1999'da aldığı galibiyetten sonraki 23 resmi maçı kazanamayan Galatasaray, rakibini 20 yılı aşkın süre sonra Kadıköy'de yenerek bu kötü seriye son verdi. Bu dev karşılaşmanın öncesindeki gelişmeler, maç sırası ve sonrasında Kadıköy'de yaşanan atmosferi ve Galatasaray taraftarının coşkusunu görüntüledik. İşte dev derbinin hikayesi...

Süper Lig'in 23. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden Galatasaray, tarihi bir galibiyete imza attı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe deplasmanında 22 Aralık 1999'da aldığı galibiyetten sonraki 23 resmi maçı kazanamayan sarı-kırmızılı takım, rakibini 20 yılı aşkın süre sonra Kadıköy'de yenerek bu kötü seriye son verdi.

BURAYA TIKLAYARAK FANATİK YOUTUBE KANALINA TEK TIKLA ABONE OLABİLİRSİNİZ!

VİDEONUN TAMAMINI SEYRETMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

Sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe deplasmanında 7 bin 368 gün sonra galibiyet sevinci yaşadı.

Bu dev karşılaşma öncesi editörümüz Yakup Çınar, Galatasaray taraftarları ile birlikte Kadıköy’e yolculuk yaptı ve sarı kırmızılı taraftarların derbi atmosferini Fanatik takipçileriyle buluşturdu.

Galatasaray taraftarıyla Şükrü Saraçoğlu’na giden Yakup Çınar, ardından Kadıköy ilçesinde Fenerbahçe taraftarlarının heyecanına ortak oldu.

Haberin Devamı

Derbinin başlama düdüğü ile birlikte tüm futbolseverler ekranlara kitlenirken, editörümüz Yakup Çınar, devre arasında statta yaşanan atmosfer, Galatasaray’ın galibiyeti sonrası taraftarların coşkusu ve Fenerbahçe taraftarlarının yönetimi ve Ersun Yanal’ı istifaya çağırdığı anları görüntüledi.

İşte Fanatik’in gözünden Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hikayesi…

YORUM YAZ