MENÜ

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu!

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-1'lik skorla mağlup ederek Sarı - Lacivertlilerin 20 yıllık yenilmezlik serisini sonlandırdı. Maçın en tartışmalı pozisyonları ise 21. dakikada Max Kruse'nin ve 80. dakikada Radamel Falcao'nun kullandığı penaltılar oldu. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, pozsiyonları NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin Kadıköy'de 20 yıllık yenilmezlik serisini sona erdirdi ve şampiyonluk yolunda önemi büyük olan 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Dev derbinin en çok tartışılan pozisyonları ise 21. dakikada Max Kruse ve 80. dakikdada Radamel Falcao'nun kullandığı penaltılar oldu.

Haberin Devamı

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, penaltı pozisyonlarını NTV'de değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, 'Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıya baktığımızda, o pozisyonda Vedat Muriç'in pozisyonu penaltı mı derken vuruş anında oyuncu vuruş ayağına değil yerdeki ayağına bastı. O yüzden penaltı. Serdar Aziz'in bir pozisyonu var. Eğer top oyundaysa ilk çekmelerde o pozisyon penaltı. Değilse, oyundayken oyuncuyu bıraktıysa penaltı değil. Fakat Galatasaray'ın kazandığı penaltıyı 100 tane hakem hocasına sorun 80 tanesinin penaltı diyeceği pozisyonu ben penaltı olarak görmüyorum, ' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ