MENÜ

Fenerbahçe | Flaş Daum tepkisi! 'Bu zamanları mumla ararsınız'

Fenerbahçe haberi: Fenerbahçeli taraftarların Daum yorumları gündem olmaya devam ediyor. Göztepe maçıyla bu sezon evinde 5. iç saha yenilgisini alan ve sahaya yansıyan futbolla beklentilerin altında kalan Fenerbahçe'de eleştirilerin odak noktası Erol Bulut oldu. Teknik Direktör Erol Bulut'un yerine Christoph Daum'un gelmesini isteyen sarı lacivertli taraftarlar konuyla ilgili birçok tweet attı. Kimi futbolseverler ise Daum'un gelişiyle Fenerbahçe'nin bu zamanları mumla arayacağını belirtti. İşte sosyal medyada Christoph Daum & Fenerbahçe ile ilgili yapılan yorumlar...

Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 26. haftasında evinde Göztepe'ye 1-0 kaybetmesi ve zirve yarışında ezeli rakibi Galatasaray'ın 3 puan gerisine düşmesinin ardından izledikleri futboldan memnun olmayan Fenerbahçeli taraftarlar Teknik Direktör Erol Bulut'a tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Alınan kötü sonuçların ardından Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum yeniden gündeme geldi. Sarı lacivertli taraftarların birçoğu Daum lehine tweetler atsa da kimi futbolseverler Daum'un Fenerbahçe'ye gelirse başarılı olmayacağını dile getirdi.

Christoph Daum ile ilgili atılan tweetleri sizler için derledik.

YORUM YAZ