MENÜ

Fenerbahçe | Flaş Caner Erkin açıklaması!

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'de yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Vitor Pereira, kadroda düşünmediği isimleri yönetime iletti. Fenerbahçe yönetimi, Pereira'nın kararı sonrası Sinan Gümüş ve Caner Erkin'den kendilerine kulüp bulmaları istendi. Tivibu Spor'da konuşan fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Fenerbahçe'nin Caner Erkin kararını yorumladı.

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Vitor Pereira, kadroda düşünmediği isimleri yönetime iletti. Fenerbahçe yönetimi, Pereira'nın kararı sonrası Sinan Gümüş ve Caner Erkin'den kendilerine kulüp bulmaları istendi.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Fenerbahçe'nin Caner Erkin kararını yorumladı.

Fenerbahçe'nin profesyonel düşündüğünü ifade eden Yakup Çınar, "Bu herkesin başına gelebilir. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlardan ne efsaneler geldi geçti. Bu tarz oyuncuların problemi kendilerini 25 yaşında gibi hissetmeleri. Ama fizik olarak öyle değiller. Caner ciddi anlamla çok yetenekli bir oyuncu ama problemli. Pereira o riske girmedi. Bundan sonra büyük takımlarda oynaması çok zor" dedi.

YORUM YAZ