MENÜ

Fenerbahçe evine döndü

Riva'da 9 günlük kamp sonrasında iki gün izin yapan Fenerbahçe'de futbolcular, dün soluğu Samandıra’da aldı ve Kayserispor maçının hazırlıklarına kaldıkları yerden başladı. İdman öncesi ise sabah saatlerinde takıma korona testi yapıldı.

Fenerbahçe evine döndü

Süper Lig’de sezonun kalan maçlarını en iyi şekilde tamamlamak ve Avrupa Ligi’nde gruplara kalmanın direkt yolu Türkiye Kupası’nda da şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe’de futbolcular, 9 günlük Riva kampının ardından iki günü izinli olarak geçirmişti. Uzun süreli kamp sonrasında Sarı-Lacivertliler, izinlerini de tamamlayarak dün kendi tesisleri Samandıra’da soluğu aldı. Sabah saatlerinde tesislere gelen oyuncular, teknik ekip ve tüm çalışanlara koronavirüs testi yapıldı.

Haberin Devamı

Evlerinden gidip gelecekler

Sonrasında akşam saatlerinde takım, 12 Haziran’da sahasında Kayserispor ile oynayacağı Süper Lig maçının antrenmanlarına kaldığı yerden başladı. Bu karşılaşmanın hazırlıklarına Samandıra’da devam edecek olan Kanarya’da futbolcuların maçtan bir gün önce kampa girmesi ve bu zamana kadar da evlerinden idmanlara gidip gelecekleri öğrenildi.

YORUM YAZ