MENÜ

Fenerbahçe: ''Erol Bulut, ilk 11 konusunda çok dikkatli olmalı!''

Fenerbahçe haberi: Süper Lig'de zirve yarışını doğrudan etkileyecek dev karşılaşma Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, Fenerbahçe'nin gündemini Fanatik TV'ye aktardı. Sarı lacivertlilerin muhtemel 11'ini aktaran Yusuf Dursun, Caner Erkin ile Erol Bulut arasındaki soruna da değindi. Yusuf Dursun, ''Erol Bulut'un ilk 11 konusunda çok dikkatli olması gerekiyor.'' ifadesini kullandı. İşte Yusuf Dursun'un açıklamalarının tamamı...

Süper Lig'de haftanın en önemli mücadelesi Trabzonspor - Fenerbahçe bu akşam saat 19.00'da oynanacak. Şampiyonluk yarışında zirve hesapları yapan iki takımın mücadelesi öncesi Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, sarı lacivertlilerin gündemi hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Caner Erkin ve Erol Bulut arasında yaşanan soruna değinen Yusuf Dursun, sarı lacivertlilerin muhtemel 11'ini de Fanatik TV'ye aktardı.

Teknik Direktör Erol Bulut hakkında konuşan Yusuf Dursun, Bulut'un ilk 11 konusunda çok dikkatli davranması gerektiğinin altını çizdi.

YORUM YAZ