MENÜ

Fenerbahçe - Erol Bulut açıklaması!

Fenerbahçe haberi: Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Eski futbolcu ve teknik direktör Orhan Kaynak, D-Smart'ın Spor Smart kanalında yayınlanan Bol'ca Futbol programında Seçil Menteş ve Emre Bol'un sorularını yanıtladı. Orhan Kaynak ve Emre Bol, Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'de Gençlerbirliği yenilgisi sonrası eleştirilerin odak noktası olan Teknik Direktör Erol Bulut'u değerlendirdi ve sarı lacivertlilerin şampiyonluk şansını yorumladı.

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesi flaş şampiyonluk açıklaması... D-Smart'ın Spor Smart kanalında yayınlanan Bol'ca Futbol programının bu haftaki konuğu eski futbolcu ve teknik direktör Orhan Kaynak oldu.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçını değerlendiren Orhan Kaynak ve Emre Bol, zirve yarışında önemi yüksek Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'nin futbolunu yorumladı ve Erol Bulut hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

Şampiyonluk yolunda ağır yara alan sarı lacivertliler için Emre Bol'dan 'Şampiyonluk gitti!' açıklaması gelirken Orhan Kaynak, Fenerbahçe'deki oyuncu grubunun efektif oynaması gerektiğinin altını çizdi ve değişkenliğe gidilmemesi gerektiğini belirtti.

YORUM YAZ