MENÜ

Fenerbahçe - Erol Bulut açıklaması: Kredisi limitlerde!

Fenerbahçe haberi: Erol Bulut açıklaması… Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Beşiktaş’a konuk oluyor. Evinde en son Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olan sarı lacivertlilerde eleştirilerin odak noktası olan isim Teknik Direktör Erol Bulut olmuştu. Yazarımız Serkan Akcan, derbi öncesi görüşlerini Tivibu Spor’da yayınlanan Orta Nokta programında aktardı. Serkan Akcan, Erol Bulut’un kredisinin limitlerde olduğunun altını çizdi. İşte Serkan Akcan’ın derbi analizi ve açıklamaları…

Fenerbahçe, Süper Lig’in 31. haftasında Beşiktaş ile 21 Mart Pazar saat 19.00’da Vodafone Park’ta tüm kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Son dönemde aldığı iç saha yenilgileri ve ortaya koyduğu performansla birçok eleştiri alan sarı lacivertliler, bu maçla moral bulmak ve şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Yazarımız Serkan Akcan, dev derbi öncesi görüşlerini aktardı.

Serkan Akcan, ‘’"Futbol olarak Beşiktaş'ı önde görüyorum. Fenerbahçe'nin deplasmandaki oyun tarzı ve kazanma alışkanlığı bence en büyük şansı. Erol Bulut'un kredisi limitlerde. Bu derbi ligin seyrini çok net belirler." dedi.

YORUM YAZ