MENÜ

Fenerbahçe, Eren Elmalı için teklif yaptı mı? Menajeri resmen açıkladı!

Kasımpaşa'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Eren Elmalı için başta Fenerbahçe olmak üzere devler harekete geçmişti. 21 yaşındaki sol bekin menajeri Erkut Söğüt iddialara son noktayı koydu ve genç oyuncu için görüşmelerin olup, olmadığını açıkladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Eren Elmalı için teklif yaptı mı? Menajeri resmen açıkladı!

Süper Lig'de sezon sonuna doğru girilirken artık kulüpler yeni sezonun çalışmalarına başladı. Bu konuda ilk iş olarak kadro mühendisliğini oturtmayı planlayan ve bu doğrultuda da transfer hazırlıklarına başlayan takımlar piyasayı da hareketlendirdi.

Haberin Devamı

Devlerin radarında

Transfer pazarının yaz döneminde en çok konuşulacak isimlerin başında gelen Kasımpaşalı Eren Elmalı için resmi bir açıklama geldi. Bu sezon İstanbul ekibinde gösterdiği performansla dikkat çeken 21 yaşındaki futbolcu, başta Fenerbahçe olmak üzere devlerin radarına girmeyi başardı.

Fenerbahçe, Eren Elmalı için teklif yaptı mı Menajeri resmen açıkladı

'Teklif iddiaları doğru değil'

Genç oyuncunun geleceği hakkında da Erkut Söğüt, Radyospor'a konuştu. Eren Elmalı için Fenerbahçe'nin 6 milyon Euro teklif ettiği iddiasıyla ilgili olarak Söğüt, "Kasımpaşa ile bugün görüştüm; ama böyle bir şey yok. Teklif de yok. Benim bu konuyla ilgili bir açıklamam da olmadı" dedi.

'Mesut için umut var'

Aynı zamanda Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in de menajeri olan Söğüt, yıldız futbolcuyla ilgili olarak da, "Şu anda yeni bir gelişme yok. Ama umut her zaman var. Neden olmasın Mesut tekrar takımla çalışmalara başlayabilir. Ben umutsuz değilim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ