MENÜ

Fenerbahçe | Emre Belözoğlu açıklaması: Şimdi başladı!

Süper Lig'in 40. haftasında Fenerbahçe, çok kritik bir galibiyet aldı. Ankaragücü deplasmanına konuk olan Sarı-lacivertliler, 90+6'da Valencia'nın attığı golle karşılaşmayı 2-1 kazandı. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Serkan Akcan, Ankaragücü - Fenerbahçe maçını yorumladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 40. haftasında çok kritik bir galibiyet aldı. Ankaragücü deplasmanına konuk olan Sarı-lacivertliler, 90+6'da Valencia'nın attığı golle karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Serkan Akcan, Ankaragücü - Fenerbahçe maçını yorumladı.

Fenerbahçe'deki Emre Belözoğlu dönemini yorumlayan Serkan Akcan, "Denizlispor maçında Fenerbahçe'nin başına geldi ama bence teknik direktörlüğe Ankaragücü maçıyla başladı." dedi.

Emre Belözoğlu'nun Ankaragücü karşısında sahadaki tercihlerini yorumlayan Serkan Akcan, Gökhan Gönül ile maça başlamamasını eleştirdi. Serkan Akcan, "Mert Hakan'ın çıkıp Gökhan Gönül'ün girmesi Emre Belözoğlu'nun maçta yaptığı en doğru hamleydi. Kendi hatasını kendisini düzeltti. Ozan'dan vazgeçmiş olmasına rağmen dönen topla değil, akan oyun organizasyonuyla golü bulmayı tercih etti ve bunda kazandı." dedi.

YORUM YAZ