MENÜ

Fenerbahçe'ye övgü: Sezonun en iyisiydi!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının en güçlü adayı Fenerbahçe, Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Sarı-lacivertlilerin kazandığı maçların yanı sıra özellikle oyunun ilk yarılarında sergilediği performans göz dolduruyor. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Emre Belözoğlu sonrası Fenerbahçe'nin oyunundaki değişimi yorumladı.

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Sarı-lacivertlilerin kazandığı maçların yanı sıra özellikle oyunun ilk yarılarında sergilediği performans göz dolduruyor.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Emre Belözoğlu sonrası Fenerbahçe'nin oyunundaki değişimi yorumladı.

Fenerbahçe'nin Emre Belözoğlu sonrası değişen performansını yorumlayan Serkan Akcan, "Ocak ayında Emre Belözoğlu, medya mensuplarıyla bir toplantı yaptı ve şöyle bir cümle kurdu; 'bizim Erol Bulut'tan bir oyun talebimiz var ve bu oyun talebi dominant, rakibe önlem aldıracak bir oyun' Kasımpaşa maçının ilk yarısı buna referans olabilir. Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının ilk yarısında sezonun en iyi futbolunu oynadı. Emre Belözoğlu'ndan sonra Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da puan kayıplarıyla toparlayıcı unsur buldu." dedi.

YORUM YAZ