MENÜ

Fenerbahçe efsanesi Anelka'nın belgeseli Netflix'e geliyor!

Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde sansasyonel etki yaratan ve Türkiye'de futbol oynamış en kariyerli oyunculardan birisi olan Nicolas Anelka'nın hayatının anlatıldığı belgesel Netflix'e geliyor. Belgeselde, Anelka'nın yaşadığı pek çok tartışma konusuna yer verilecek olması özellikle Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı. 5 Ağustos'ta yayınlanacak olan "Anelka: Yanlış anlaşılan"ın fragmanını haberin devamında seyredebilirsiniz.

2004-2005 sezonunda 7 Milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeli ödenerek Fenerbahçe'!ye transfer olan efsane forvet oyuncusu Nicolas Anelka'nın belgeseli çıkıyor! Netflix'te 5 Ağustos tarihinde yayınlanacağı duyurulan "Anelka: Yanlış Anlaşılan" fragmanıyla büyük beğeni topladı. Kariyeri boyunca Real Madrid, Chelsea, Manchester City gibi dev kulüplerin de formalarını giyen Fransız eski milli futbolcu, Fenerbahçe'de çıktığı 57 maçta 16 gol ve 14 asistlik katkıyla oynamıştı.

Haberin Devamı

Netflix, yeni belgeselin tanıtılan fragmanıyla beraber YouTube videosunun açıklama bölümünde, “Kötü çocuk mu, futbol dehası mı? Ünlü Fransız futbolcu Nicolas Anelka’nın ardında bıraktığı tartışmalı miras, bu çarpıcı belgeselde mercek altına alınıyor.” sözleri kullanıldı.

YORUM YAZ