MENÜ

Fenerbahçe, Diego Perotti'yi açıkladı | Sosyal medya ayağa kalktı!

Transfer sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, Roma'dan Diego Perotti'yi kadrosuna katıyor. Sarı lacivertli ekip önce 'uçak emojisi' kullanarak tweet attı ardından oyuncuyla görüşmelerin başladığını belirtti. Yaşanan gelişmelerin ardından Diego Perotti ismi Twitter'da TT oldu. Kimi taraftarlar Perotti'ye flaş benzetmeler yaparken bazı taraftarlarsa bu ismin Fenerbahçe'de başarılı olmayacağını düşünüyor. İşte sarı lacivertli taraftarların Diego Perotti hakkında attığı tweetlerden bazıları...

Transfer döneminin öne çıkan takımı Fenerbahçe, şimdi de Diego Perotti'yi kadrosuna dahil ediyor. Roma'nın 32 yaşındaki sol kanat oyuncusu bugün İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli ekipse önce sabah saatlerinde Twitter'dan ''uçak emojisi'' kullandığı bir paylaşım yaptı. ''Fenerbahçe Geliyor'' müziğine yer verilen bir gönderi paylaştı.

Bu gönderinin ardından Fenerbahçe bir paylaşım daha yaptı. Sarı lacivertli ekip, oyuncuyla görüşmelerin başladığını belirterek ''Kulübümüz, Diego Perotti ile görüşmelere başlamıştır. Oyuncu, görüşmeler, sağlık kontrolleri ve transfer süreçlerinin ilerletilmesi kapsamında bugün İstanbul’a gelmiştir. Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.'' açıklamasını yaptı.

Biz de sizler için sarı lacivertli taraftarların Diego Perotti hakkında attığı tweetlerden bazılarını derledik. İşte sarı lacivertli taraftarların Diego Perotti paylaşımları...

YORUM YAZ