MENÜ

Fenerbahçe derbisine Beşiktaş'tan özel taktik

Valerien Ismael, Beşiktaş’taki ilk derbisinde uygulayacağı taktiği belirledi. Fransız hoca, Trabzonspor karşısında ortaya koyduğu sistemi, Fenerbahçe karşısında da sahaya yansıtacak. İlk olarak, orta alanda hakimiyet elde edilecek... Kartal’ın teknik patronu, oyunun merkezindeki üstünlükle birlikte rakibi durdurup, savunma arkasına atılacak toplarla golü bularak, Fenerbahçe karşısında zafere ulaşmak istiyor. Ismael, planı için ekibiyle beraber yoğun mesai yapıyor.

Fenerbahçe derbisine Beşiktaş'tan özel taktik

Beşiktaş Te knik Direktörü olarak ilk derbi maçına çıkacak olan Valerien Ismael, adeta bu dev karşılaşmayla yatıp kalkıyor! Tü m gün boyunca Nevzat Demir Te sisleri’nde mesai yapan Fransız hoca taktik üstünde duruyor. Trabzonspor maçı ile siftah yapan başarılı çalıştırıcı, aynı taktiksel anlayış ile takımını sahaya sürecek. Kartal; 3-6-1 dizilişi ile oynayacak. Böylece rakibin orta alanda oyun kurmasına engel olunup; savunma, kanatlar, merkez orta saha ve forvet hatları arasındaki bağlantıların kesilmesi hedefleniyor.

Haberin Devamı

Kadroda değişiklikler...

Defans daha önde kurularak ön hatta destek olunacak. Rakip ataklarında orta alanda bulunan isimler kademeye gelecek. Aralara ve rakip arkasına atılacak toplarla gol aranacak. İlk maçta olduğu gibi geriden ileri sürpriz çıkışlar yapılacak. Son maçta iki asist yapan Atiba, dev maça yedek başlayacak. Kanadalı ön liberonun yerine, kart cezasını atlatan Josef de Souza ilk 11’d e sahaya çıkacak. Öte yandan Kayserispor maçının kahramanı Kevin N’Koudou da hücum bölgesinde ilk 11’d e olacak.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ