MENÜ

Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'ın yıldızlarına: İkisi de müthiş!

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19:00'da başlayacak. Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi iki takımın sahaya hangi 11 ile çıkacakları merak konusu... Tivibu Spor'da derbi öncesi değerlendirmelerde bulunan yazarımız Serkan Akcan, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin derbide sahaya süreceği muhtemel 11'leri yorumladı.

Süper Lig'de bu hafta dev derbiye sahne olacak. Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19:00'da başlayacak.

Haberin Devamı

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi iki takımın sahaya hangi 11 ile çıkacakları merak konusu... Tivibu Spor'da derbi öncesi değerlendirmelerde bulunan yazarımız Serkan Akcan, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin derbide sahaya süreceği muhtemel 11'leri yorumladı.

Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında %51 önde olduğunu nedenleriyle açıklayan Serkan Akcan, "Genelde o kesitler alınıyor. Derbide Galatasaray favori denilince bambaşka yere gidiyor olay. Galatasaray neden %51? Şunun altını çizmek gerekiyor; Sezona çok iyi başladı. Oynayanı ve bekleyeniyle her pozisyonda müthiş alternatifleri var Fatih Terim'in. Mesela Arda ile başlamayıp, Emre'yi orada kullanıp, Etoba ile başlayabilir. Taylan - Etebo - Belhanda müthiş bir üçlü. O yüzden her pozisyonunda stoperler çok iyi başladılar. Ben daha çok sorun yaşayacaklarını düşünüyordum. Ama Marcao da Luyindama da her geçen gün üzerine koyarak geldiler. İkisi de müthiş oynuyor. Marcao'daki gelişim inanılmaz. O yüzden %51'e %49. " dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisi öncesi kadrosundaki avantajlarından bahseden Serkan Akcan, "Caner ve Gökhan ile beraber oyun portföyü çok genişledi. Bekler dışarı forvetler içeri oyununu en iyi oynayan iki tane bekten bahsediyoruz. " ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ