MENÜ

Fenerbahçe'den Soldado harekatı

Lucas Perez konusunda istediği sonucu alamayan Fenerbahçe dün rotayı Roberto Soldado’ya çevirdi. Villarreal forması giyen 32 yaşındaki golcü için İspanya’ya giden yöneticiler, transferi bitirme aşamasına geldi.

Fenerbahçe'den Soldado harekatı

Fenerbahçe Yönetimi transfer çalışmaları için dün yurt dışına çıkarma yaptı.

Sarı-lacivertliler, Roberto Soldado ve Kenedy transferlerini bitirmeye çalışıyor. Yöneticiler dün ilk olarak Madrid’e gitti. Burada Villarreal forması giyen golcü oyuncu Soldado için masaya oturuldu. Yöntim uzun süredir kadrosuna bir forvet oyuncusu katmak istese de bunda başarılı olamamıştı. Son olarak Lucas Perez transferi, maliyet sebebiyle çıkmaza girdiği için Soldado ismi gündeme geldi. Villareal’de istediği kadar süre bulamayan İspanyol futbolcunun gelecek sezon sözleşmesi sona eriyor. Bu nedenle sarı-lacivertliler uygun bir maliyetle Soldado’yu kadroya katmaya hazırlanıyor.

Babacar listede

Ayrıca Fiorentina forması giyen Babacar da listede. İtalyan kulübüyle sarı-lacivertliler büyük ölçüde anlaşsa da Senegalli futbolcu henüz ikna edilebilmiş değil. İtalyan ekibi de 24 yaşındaki futbolcuyu takımdan göndermek istiyor. Bu transferde de ilerleyen günlerde olumlu gelişmelerin söz konusu olabileceği bildirildi.

Rota İngiltere

Yönetim, İspanya’nın ardından İngiltere’ye geçecek. Burada Chelsea ile Brezilyalı futbolcu Kenedy için masaya oturacak. Sol bekte forma giyen ve aynı zamanda hücuma da destek veren genç futbolcu kulübünde süre almakta sıkıntı yaşıyor. Bu nedenle İngiliz ekibi ile Kenedy’nin kiralanması için görüşmeler yapılacak. Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncuyla ilgilenmiş ancak Chelsea 9 milyon euro ödeyerek Kenedy’yi transfer etmişti.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ