MENÜ

Fenerbahçe'de prime 'Yıldırım' çözüm!

6’da 5’te kalsa da futbolcular 1.5 milyon Euro’yu hak ettiklerine inanıyor. Primi vermeye sıcak bakmayan başkan Aziz Yıldırım’ı kardeşi ikna edecek.

Fenerbahçe'de prime 'Yıldırım' çözüm!

Fenerbahçe prim konusu yılan hikayesine döndü. Başkan Aziz Yıldırım, Osmanlıspor karşılaşmasının ardından ‘6’da 6 yapın, size 1.5 milyon Euro prim vereceğim’ derken, takım 5 galibiyette kaldı. Futbolcular bu seriyi başarıyla tamamlayamasalar da primi hak ettiklerini düşünüyor.

YOĞUN MESAİDE

Bu sebepten konuyu asbaşkan Ali Yıldırım’a aktaran oyuncular, bu konunun çözüme bağlanmasını istiyorlar. Oyuncular ‘Bizim parayla, pulla işimiz yok. Ancak bu ödülü hak edecek bir performans gösterdik’ görüşünde birleşirken, Ali Yıldırım olaya el koyma kararı aldı.

Fenerbahçe'ye 10 yıllık garanti

Aylardan beri Samandıra’da yoğun mesai harcayan, kimsenin bir dediğini iki etmeyen kardeş Yıldırım tıpkı Osmanlı mücadelesinin ardından teknik direktör Aykut Kocaman krizini çözdüğü gibi bu konuyu da halletmek için kolları sıvadı. Başkan Aziz Yıldırım prim veremeye sıcak bakmasa da Ali Yıldırım, ağabeyini ikna etmek için elinden geleni yapacak.

Kaynak: Şampiy10

Transferde Vida gerçeği! Galatasaray ve Fenerbahçe peşindeydi...

Haberin Devamı
YORUM YAZ